Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

dr. Niels Schut

Internist nefroloog

Dr. Niels Schut behaalde zijn artsexamen in 1984 (cum laude) in Rotterdam. Daarna volgde hij de opleiding tot internist in het Zeeweg Ziekenhuis in IJmuiden en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam in 1989. In 1992 rondde hij de opleiding tot nefroloog af in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Aandachtsgebieden

Nefrologie en hypertensie

Promotie

1993 – Titel proefschrift: “Rheological aspects in diabetic patients and renal transplant recipients” (onderzoek naar de stroperigheid van het bloed en de vervormbaarheid van rode bloedcellen bij patiënten met suikerziekte en bij niertransplantatiepatiënten)

Nevenfuncties

Medisch manager interne geneeskunde
Lid van de donatiecommissie