Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Renate Meegdes - van der Bruggen

Fysiotherapeut

Renate Meegdes – van der Bruggen is klinisch en poliklinisch (kinder)fysiotherapeute in het Spaarne Gasthuis en werkt met name op de neonatologie en kinderafdeling.

"Niet alleen het kind staat centraal, maar het hele gezin."

Renate vindt haar werk uitdagend, omdat ze werkt met kinderen van 0 tot 18 jaar met verschillende aandoeningen. “Het leukste aan mijn werk is om goede zorg te leveren bij deze uitdagende en inspirerende groep patiënten, waarbij er een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven gegeven kan worden voor kinderen én hun ouders”.

Renate ziet kinderen in diverse stadia van hun ontwikkeling. Van prematuur geboren kinderen tot pubers. “Belangrijk in mijn werk vind ik dat niet alleen de kinderen de juiste zorg krijgen, maar ook de rest van het gezin baat heeft bij de goede zorg. Niet alleen het kind staat centraal, maar het hele gezin”.

Renate werkt sinds 2009 in het Spaarne Gasthuis.