Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Renée den Haring

Verpleegkundig specialist oncologie

Renée den Haring: “Kanker raakt mensen diep in het hart. Het is mijn vakgebied om de patiënten te begeleiden door ze in balans te houden na de diagnose. Ik kan en mag de zorg aan de oncologische patiënten leveren.”

“Ik heb een mooi beroep waar ik energie uit haal."

Ik werk in een geweldig, inspirerend team. De ontwikkelingen in mijn vakgebied, met name betreffende immunotherapie, zijn boeiend. Patiënten die bij mij op het spreekuur komen hebben klachten als vermoeidheid, slechte eetlust, misselijkheid, maar ook angst. Als casemanager ben ik er voor mijn patiënten, één aanspreekpunt. Duidelijke communicatie is een vereiste en alles is bespreekbaar, zonodig kan worden doorverwezen naar andere hulpverleners.

Renée is tevreden als haar patiënten een behandeling goed verdragen zonder al te veel bijwerking: “kwaliteit van leven”.

Renée werkt sinds 1981 in het Spaarne Gasthuis.