Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

dr. Robert van der Leest

Dermatoloog

Robert van der Leest is dermatoloog in het Spaarne Gasthuis. ‘’Medische dermatologie is mooi, urgent en nuttig werk. Het geeft mij veel voldoening om huidziekten te genezen of verminderen en mijn patiënten een betere kwaliteit van leven te geven."

“Ik luister goed naar mijn patiënten en geef duidelijke uitleg. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om patiënten met huidkanker of chronische huidziekten te begeleiden en de meest geschikte behandeling te kiezen in goed overleg. Cosmetische dermatologie is ook mooi en nuttig. Dit jonge vakgebied is constant in beweging, met volop wetenschappelijke ontwikkelingen en technische innovaties. De gêne is weg, de behoefte aan professionele kwaliteit en echt eerlijk advies neemt toe. Daar wil ik in voorzien.”

‘’Als dermatoloog vind ik het ontzettend belangrijk om continu in ontwikkeling te blijven en nieuwe dingen te leren. Daarom bezoek ik veel (internationale) congressen, volg ik cursussen en leer nieuwe technieken. Tevens geef ik regelmatig les aan huisartsen, doktersassistenten en schoonheidsspecialisten en ben ik actief op social media.’’ Robert verdeelt zijn werk tussen het Haarlemse Spaarne Gasthuis en de Falck Clinic te Amsterdam.

Robert werkt sinds 2018 in het Spaarne Gasthuis.