Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Saskia Looyen

Maatschappelijk werker

Saskia Looyen is maatschappelijk werker in het Spaarne Gasthuis. Op het moment dat een mens te maken krijgt met gezondheidsproblemen kan het leven op zijn kop staan. Die confrontatie met kwetsbaarheid van het leven is heftig. Op dat moment ondersteunt en begeleidt Saskia, zodat er zoveel mogelijk regie wordt gehouden over eigen leven.

“The most important thing in communication is hearing what isn’t said.”

Saskia: “Elke patiënt die opgenomen is kan een beroep op ons doen. Ik heb geen speciale aandachtsgebieden en alle hulpvragen zijn anders. Luisteren is heel belangrijk. Zo speel ik in op de behoefte van de patiënt en diens omgeving. Zodat de patiënt zich begrepen voelt en vooruit kan.”

Saskia werkt sinds 2018 in het Spaarne Gasthuis.