Sluiten
Thuis in
uw dossier

Verwijzers

Ieder mens de zorg geven die nodig is. Daar staat het Spaarne Gasthuis voor. Professioneel, betrokken, dagelijks en dichtbij. Daarbij hoort goede samenwerking met huisartsen, ambulancezorg, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Zorgnetwerk / Medisch Coördinerend Centrum

Nannette Huizenga, internist, is medisch manager van het zorgnetwerk c.q. Medisch Coördinerend Centrum (MCC). U bereikt haar via (023) 224 0000. Meer over het zorgnetwerk/MCC, vindt u hier.

internegeneeskunde-nanette-huizenga-jpj-us-web

Haarlem en Meer contact app

De Haarlem en Meer contact app, met het telefoonboek met dienstdoende specialisten, snelkiesnummers van poliklinieken en de regionale transmurale afspraken (RTA’s), is helaas tijdelijk uit de lucht.

In het najaar van 2020 staat de lancering van de nieuwe transmurale app gepland. Deze nieuwe contact app wordt gefaseerd uitgebreid met functies zoals een chatsysteem, nieuwsberichten, transmuraal incident melden, nascholingsagenda en meer. Tot die tijd zijn de RTA’s hier te vinden. De telefoonlijst met dienstdoende specialisten en voorrangsnummers vraagt u op via haarlemenmeer@spaarnegasthuis.nl.