Sluiten
doneer Doneer

All weather jassen voor de buitenstewards

Sinds december is het Spaarne Gasthuis gestart met het inzetten van vrijwilligers als buitenstewards. Deze vrijwillige buitenstewards kunt u treffen op locatie Hoofddorp en Haarlem Zuid als eerste aanspreekpunt en visitekaartje van het Spaarne Gasthuis.

vrijwillige-buitenstewards

De bezoeker/patiënt waardeert het enorm wanneer er iemand voor hem/haar klaar staat bij het aankomen en gaan bij/van het ziekenhuis. Vele van hen zijn natuurlijk geëmotioneerd en dan zij de kleine handelingen die je dan kan doen van grote waarde. Of het nu een duwstoel aanreiken is, de lift alvast laten komen, helpen bij de parkeerautomaat of wanneer iemand slecht ter been is ondersteunen bij het naar binnen gaan. Het is net dat extra beetje aandacht dat onze vrijwilligers de gasten van het Spaarne Gasthuis kunnen bieden.

Om deze buitenstewards op een juiste wijze hun werk te kunnen laten uitvoeren in alle weersomstandigheden en voor de patiënt deze dienstverlening duidelijk zichtbaar te maken zijn all weather jassen nodig. Helaas is hier geen budget voor.

Steunt u ons? Doneer dan hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met fondsenwerver Wendy Roos of via vrienden@spaarnegasthuis.nl of bel naar (023) 224 2083.