Sluiten
doneer Doneer

Opvrolijken buitenbalkon afdeling geriatrie

Op de verpleegafdeling geriatrie liggen patiënten vaak langer dan 1 week. Vanwege hun behandeling zijn ze vaak aan hun bed gekluisterd. Hoewel er wel een huiskamer op de afdeling is waar gezamenlijk activiteiten worden gedaan, mist er een buitenplaats. Een plek waar je met mooi weer lekker in het zonnetje kunt zitten en wat vrolijkheid om je heen hebt.

Wat wordt er opgeknapt?

Om het balkon op te knappen en op te vrolijken hebben wij uw hulp hard nodig. Graag wil de Stichting Vrienden een verplaatsbaar, comfortabel en licht tuinmeubilair plaatsen. Met lekkere zachte kussens.

Daarnaast zorgen planten, bloemen en een groene kweektafel voor meer sfeer en vrolijkheid op het balkon. In de groene kweektuintafel kunnen de patiënten zelf mooie plantjes zaaien en kweken.

Als laatste is het fijn voor de patiënt als het buitenbalkon voorzien is van een zonwering, verlichting voor binnen en buiten, een ruwe vloer én dat er een goede overgang van de huiskamer naar het balkon is.

Helpt u ons?

Het kost ongeveer 10.000 euro om dit mogelijk te maken voor onze oudere patiënten. Wilt u ons helpen met een donatie naar keuze?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met fondsenwerver Wendy Roos via vrienden@spaarnegasthuis.nl of bel naar (023) 224 2083.