Sluiten
doneer Doneer

Vrienden merchandise

In de winkeltjes van het ziekenhuis in Hoofddorp en Haarlem kunt u diverse artikelen kopen die kindvriendelijk, duurzaam of sportief zijn en waarmee u de Vrienden Spaarne Gasthuis ondersteunt en u scoort daarmee een origineel cadeau!

U kunt de artikelen ook via Vrienden@spaarnegasthuis.nl bestellen. Let op, hier komen dan nog wel de verzendkosten bij.

Wat voor cadeaus hebben we?

Buddy-knuffel & tutteldoekje

Sinds de komst van het Vrouw & Kind centrum is Buddy er; een leuk en grappig vogeltje. Deze lieve knuffel is de mascotte van het Vrouw & Kind centrum. Met zijn toepasselijke naam geeft hij hen troost en neemt hij spanning weg tijdens hun verblijf in het Spaarne Gasthuis. Behalve deze lieve knuffel die te koop is voor € 9,95 hebben we er voor de allerkleinsten een tutteldoekje van. Deze is te koop voor € 5,95.

Buddy-koffertje voor kinderen

Super schattig voor bijvoorbeeld als uw (klein)kind gaat logeren of gewoon om spulletjes in te bewaren. Het koffertje kost € 25,- en de hele opbrengst gaat naar mooie projecten van de Commissie Kindvriendelijk Spaarne Gasthuis. Wees er snel bij, want de koffertjes zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage. Op=op!

Duurzame dopper fles

Het Spaarne Gasthuis is bezig met het verduurzamen van het ziekenhuis. Dit betekent dat er allerlei stappen genomen wordt om zo duurzaam mogelijk te werken. Als grote zorgorganisatie hebben wij een voorbeeldfunctie in de maatschappij. De Vrienden biedt daarom deze speciale dopper voor € 10,- aan! Door water te drinken uit een dopper voorkom je plastic bekers verspilling terwijl tegelijkertijd de opbrengst van deze dopper weer gaat naar de realisatie van mooie wensen voor de betere patiëntenzorg.

Wielrentenue of hardloopshirt

Ben je sportief en zou je wel een voor Spaarne Gasthuis speciaal ontwikkeld wielrentenue willen kopen? De kleding heeft een uniek design en is van goede kwaliteit.

De fiets- en hardloopkleding is verkrijgbaar in zowel een dames- als een herenvariant. De artikelen zijn los te koop, maar ook als set en dan wordt er korting toegepast.

Mail: vrienden@spaarnegasthuis.nl of bel voor meer informatie met:  023- 2242083.