Sluiten
doneer Doneer

Stichting Vrienden Spaarne Gasthuis

De Vrienden Spaarne Gasthuis is de fondsenwervende stichting van het Spaarne Gasthuis. Zij zet zich in voor belangrijke extra’s in het ziekenhuis. Een vriendelijke en comfortabele omgeving vinden wij heel belangrijk om u een bijna thuis te bieden.  Deze extra voorzieningen kunnen niet uit het zorgbudget betaald worden daarom is Vrienden Spaarne Gasthuis er.

Fondsenwerving

Wendy Roos
Wendy Roos
Fondsenwerver

Bestuur

Comité van Aanbeveling

Burgemeester Jos Wienen van de gemeente Haarlem, burgemeester Marianne Schuurmans- Wijdeven van de gemeente Haarlemmermeer en mevrouw Hanna Buis, executive vice president & COO Royal Schiphol Group hebben ingestemd om hun naam te verbinden aan de Vrienden Spaarne Gasthuis.

Marianne Schuurmans: “Een goed en modern ziekenhuis in Haarlemmermeer dat hoogwaardige zorg biedt, is van vitaal belang voor de inwoners van onze gemeente. Om wat extra voor de patiënt te kunnen doen is support in brede zin nodig. Door zitting te nemen in het Comité van Aanbeveling hoop ik hieraan een bijdrage te kunnen leveren.”

Hanne Buis over Spaarne Gasthuis: De zorg en aandacht die Spaarne Gasthuis biedt, is van ongekende waarde voor iedereen die woont en werkt in Haarlemmermeer. Dus ook voor alle collega’s op en rond Schiphol. Vanuit mijn studie ken ik het belang van goede, regionale gezondheidszorg. Door mij te verbinden aan het Comité van Aanbeveling draag ik graag mijn steentje bij.”