Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Wachttijden

Wanneer bent u aan de beurt? Onderstaande tabel laat zien hoe snel u op 1 van de locaties van het Spaarne Gasthuis terecht kunt als u voor het eerst een afspraak maakt op de polikliniek. Bekijk de wachttijden van de behandelingen of onderzoeken per specialisme door op de link ‘Wachttijd voor behandeling’ achter het specialisme te klikken.

Wachttijden in kalenderdagen

De wachttijd is in kalenderdagen. Dit betekent dat werk- en weekenddagen meetellen. De wachttijden voor een afspraak op de polikliniek zijn de actuele wachttijden op het moment van publicatie. Staat er een streepje ‘-‘ in het overzicht? Dan is er op deze locatie geen polikliniekafspraak of behandeling mogelijk, of het is op het moment van publiceren niet mogelijk om een algemene indicatie van de wachttijd te geven. De wachttijden zijn op 26 juli 2022 bijgewerkt en worden iedere twee weken bijgewerkt.

Bekijk ook de toelichting van de manier waarop de wachttijden van de poliklinieken en behandeling worden berekend.

Onderstaande wachttijden worden 1 x per twee weken bepaald en kan op korte termijn snel afwijken (bijvoorbeeld door COVID of uitval van personeel). Hierdoor kan het voorkomen dat de werkelijke wachttijden afwijken van het schema hieronder. Wij begrijpen dat dit heel vervelend voor u is. Als u vragen heeft of u maakt zich zorgen, neem dan contact op met uw poli.

De wachttijden voor Operatiekamers (OK) wijzigen sneller dan wij hier kunnen aangeven. Dit komt omdat deze wachttijden afhankelijk zijn van de operatiekamers die op dat moment beschikbaar zijn. Patiënten die opeens met spoed medische zorg nodig hebben, krijgen deze zorg uiteraard direct.

Voor een afspraak is het niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te komen. We proberen daarom veel afspraken op de polikliniek (zowel voor nieuwe patiënten als voor controle) telefonisch of via video (beeldbellen) te doen. Dit doen we alleen als dit medisch mogelijk is.

Aan onderstaande wachttijdenpublicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Specialisme
Hoofddorp
Haarlem Zuid
Haarlem Noord
Specialisme
Hoofddorp
Haarlem Zuid
Haarlem Noord
Hoofddorp 28
Haarlem Zuid 34
Haarlem Noord -
Hoofddorp 11
Haarlem Zuid 8
Haarlem Noord 56
Hoofddorp 2
Haarlem Zuid 1
Haarlem Noord 3
Hoofddorp 40
Haarlem Zuid 44
Haarlem Noord 41
Hoofddorp 2
Haarlem Zuid 8
Haarlem Noord -
Hoofddorp 18
Haarlem Zuid 20
Haarlem Noord 120
Hoofddorp 32
Haarlem Zuid 19
Haarlem Noord 26
Hoofddorp 5
Haarlem Zuid 3
Haarlem Noord 12
Hoofddorp 49
Haarlem Zuid 42
Haarlem Noord -
Hoofddorp -
Haarlem Zuid 1
Haarlem Noord -
Hoofddorp 34
Haarlem Zuid 34
Haarlem Noord 42
Hoofddorp 77
Haarlem Zuid 73
Haarlem Noord 73
Hoofddorp 1
Haarlem Zuid -
Haarlem Noord 1
Hoofddorp 16
Haarlem Zuid 18
Haarlem Noord -
Hoofddorp 41
Haarlem Zuid 41
Haarlem Noord 45
Hoofddorp 5
Haarlem Zuid -
Haarlem Noord -
Hoofddorp 7
Haarlem Zuid -
Haarlem Noord 64
Hoofddorp 40
Haarlem Zuid 40
Haarlem Noord 40
Hoofddorp 11
Haarlem Zuid 11
Haarlem Noord 22
Hoofddorp -
Haarlem Zuid -
Haarlem Noord -
Hoofddorp 13
Haarlem Zuid 12
Haarlem Noord 45
Hoofddorp -
Haarlem Zuid 28
Haarlem Noord -
Hoofddorp 1
Haarlem Zuid 1
Haarlem Noord 1
Hoofddorp 22
Haarlem Zuid 23
Haarlem Noord -
Hoofddorp 16
Haarlem Zuid 13
Haarlem Noord 2
Hoofddorp 39
Haarlem Zuid 36
Haarlem Noord 47

*Dit specialisme houdt spreekuur op 1 of meerdere van onze overige locaties. Klik op het specialisme om het overzicht van alle wachttijden te bekijken.

U kunt de meest actuele wachttijden van het Spaarne Gasthuis ook vinden via de website van ZorgkaartNederland. Daar staan ook de wachttijden van alle andere ziekenhuizen in Nederland. De website is onderdeel van de Nederlandse Patiëntenfederatie die voor de presentatie van de wachttijden samenwerkt met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Wilt u sneller geholpen worden?

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeenkomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.