Sluiten
Thuis in
uw dossier

Wachttijden

Wanneer bent u aan de beurt? Onderstaande tabel laat zien hoe snel u op 1 van de locaties van het Spaarne Gasthuis terecht kunt als u voor het eerst een afspraak maakt op de polikliniek. De wachttijden voor een afspraak op de polikliniek zijn de actuele wachttijden op het moment van publicatie. Ook kunt u zien wat de wachttijden zijn voor bepaalde behandelingen. De wachttijden voor behandelingen of onderzoeken zijn de te verwachtte wachttijden op het moment van publicatie.

Wachttijden in kalenderdagen

De wachttijd is in kalenderdagen. Dit betekent dat werk- en weekenddagen meetellen. Staat er een streepje ‘-‘ in het overzicht? Dan is er op deze locatie geen polikliniekafspraak of behandeling mogelijk. De wachttijden zijn op 17 februari 2020 bijgewerkt en worden iedere week bijgewerkt.

De datum van uw operatie

In deze folder leest u hoe wij de datum van uw operatie plannen.

Spoedafspraak?

Als er sprake is van spoed dan maakt de huisarts meestal direct voor u een afspraak bij de specialist. U kunt dan zonder wachttijd terecht.

Wachttijden interne geneeskunde

Wachttijd voor afspraak op de polikliniek (in kalenderdagen)

Afspraaksoorten
Hoofddorp
Haarlem Zuid
Haarlem Noord
Interne geneeskunde algemeen
Hoofddorp 13
Haarlem Zuid 13
Haarlem Noord 16
Interne geneeskunde allergologie
Hoofddorp -
Haarlem Zuid 90
Haarlem Noord -
Interne geneeskunde vasculair
Hoofddorp 18
Haarlem Zuid 14
Haarlem Noord 17
Interne geneeskunde endocrinologie
Hoofddorp 18
Haarlem Zuid 13
Haarlem Noord -
Interne geneeskunde infectieziekten
Hoofddorp -
Haarlem Zuid 13
Haarlem Noord 21
Interne geneeskunde nefrologie
Hoofddorp 14
Haarlem Zuid 13
Haarlem Noord 17
Meer informatie over interne geneeskunde

Wilt u sneller geholpen worden?

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeenkomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.