Sluiten
Thuis in
uw dossier

Werken bij het Spaarne Gasthuis

Wat er ook gebeurt in de regio, in het Spaarne Gasthuis komt het aan op jou. Jij levert topzorg. Bent gastvrij. En voelt je vrij om al je kennis, kunde en creativiteit in te zetten voor onze patiënten.

Ben je ambitieus, denk je graag mee over het verbeteren van de zorg en zet je ideeën om in daadkracht? Dan maken we graag kennis met jou.

Wie zijn wij?

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf, met 3 hoofdlocaties en 4 buiten-poli’s, waar meer dan 4200 mensen werken.

Alles wat we doen, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren.

We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in patiëntenzorg.

Topzorg leveren, dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen.

De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom blijven we leren en investeren in onze kennis en expertise.

In ons topklinisch ziekenhuis  is alle ruimte voor onderzoek, persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Dat geeft patiënten het vertrouwen in goede handen te zijn en jou de kans om te groeien. In een prettige werkomgeving met professionele en gepassioneerde collega’s.

We geven elkaar het vertrouwen en de ruimte om nieuwe ideeën vorm te geven. Dat vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve rol van ons allemaal. Ook van jou. Wat kun jij toevoegen?

Leren en werken combineren?

Dat kan. Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met verschillende opleidingen. Onderwijs, opleiden en wetenschappelijk onderzoek zijn ondergebracht bij de Spaarne Gasthuis Academie, het leerhuis van het Spaarne Gasthuis.