Sluiten
Thuis in
uw dossier

Werken bij het Spaarne Gasthuis

U zoekt een baan bij een topklinisch opleidingsziekenhuis? U wilt een opleiding volgen? Het Spaarne Gasthuis zoekt ambitieuze talenten.

Werken

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf waar meer dan 4000 mensen werken.

Het Spaarne Gasthuis benut de modernste technieken. Het patiëntendossier is volledig digitaal. Bij radiologie en in de operatiekamers beschikken specialisten over de nieuwste technieken.

Bent u ambitieus, denkt u mee over de zorg en zet u ideeën om in daadkracht? Het Spaarne Gasthuis zoekt talenten die willen groeien. 

Leren en onderzoek

Leren en werken combineren? Van verpleegkundige tot OK-assistent en van anesthesiemedewerker tot verpleegkundig specialist geriatrie: Het Spaarne Gasthuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met verschillende opleidingen.

Medewerkers met ambitie?

Die heeft het Spaarne Gasthuis hard nodig. Medewerkers krijgen loopbaanadvies en coaching. Ontdekt een medewerker bijvoorbeeld leidinggevende talenten? Dan is er een traineetraject.

Onderwijs, opleiden en wetenschappelijk onderzoek zijn ondergebracht bij de Spaarne Gasthuis Academie (voorheen Linnaeusinstituut), het leerhuis van het Spaarne Gasthuis.

Voor optimaal resultaat werkt Spaarne Gasthuis samen met de beste opleiders en wetenschappelijke instellingen. Van VUmc tot LOI Hogeschool en van Inholland tot het LUMC. 

Aandacht voor kwaliteit

Het doel: de beste zorg leveren. Optimale kwaliteit, daar streeft het Spaarne Gasthuis naar.

Het hele ziekenhuis heeft een kwaliteitskeurmerk.

Afzonderlijke afdelingen en onderdelen ontvingen ook kwaliteitskeurmerken. Bijvoorbeeld de gastvrijheid van Spaarne Gasthuis, het elektronisch patiëntendossier, de zorg rondom dikkedarmkanker en de borstkankerzorg.

De volgende afdelingen hebben een kwaliteitskeurmerk:

  • kinderafdeling
  • vaatchirurgie
  • dermatologie
  • borstkankerzorg

Wilt u weten welke kwaliteitskeurmerken het Spaarne Gasthuis kreeg? Bekijk het overzicht van kwaliteitskeurmerken.

Medewerkers vertellen

Wat doet een anesthesiemedewerker? Hoe bevalt het werken als servicemedewerker? Verschillende collega’s vertellen over hun werk.

Medewerkers vertellen!