Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Lifestyle en preventieprogramma

Publiceerdatum

Heeft u, of een van uw naasten, te maken (gehad) met kanker? Het Spaarne Gasthuis biedt vanaf april een lifestyle en preventieprogramma. Iedere maand is er een ander thema, zoals bewegen, stoppen met roken en voeding. Dit programma biedt handvatten voor een gezonde leefstijl tijdens en na de behandeling van kanker. De bijeenkomsten worden steeds herhaald en vinden plaats in Spaarne Gasthuis Hoofddorp.

Inloophuizen voor mensen met kanker

Het Spaarne Gasthuis organiseert samen met de inloophuizen in Nieuw-Vennep en Santpoort-Noord informatiebijeenkomsten en inloopuren voor mensen met kanker. Tijdens deze bijeenkomsten over neuropathie, hormonale therapie of prostaatkanker krijgt u uitleg over het onderwerp. Ook kunt u uw vragen stellen enervaringen delen. De bijeenkomsten starten weer in april.

Nieuw inloopuur voor vrouwen met borstkanker

Nieuw dit jaar zijn bijeenkomsten voor vrouwen met borstkanker in het Oncologie Centrum van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Hier kunnen vrouwen met borstkanker elke laatste vrijdag van de maand terecht met vragen over bijwerkingen van de behandeling, terugkeer naar werk, angst voor terugkeren van de ziekte en het herstellen van de behandelingen. Een verpleegkundig specialist beantwoordt vragen. Er is ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over en inschrijven voor deze bijeenkomsten en inloopuren kijk op www.spaarnegasthuis.nl of neem contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting van het Spaarne Gasthuis via (023) 224 2060.