Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Publicaties

Op de hoogte blijven van wat er gebeurt in- en rondom het Spaarne Gasthuis? In jaarverslagen en andere publicaties leest u hoe het Spaarne Gasthuis er alles aan doet om u de beste zorg te leveren.

Jaardocument*

Raadpleeg hieronder de jaarverslagen van Spaarne Gasthuis online:

Op jaarverslagenzorg.nl vindt u eveneens de uitgebreide jaarverslagen van het Spaarne Gasthuis en eerdere jaarverslagen van het Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis. 

Jaarverslag Spaarne Gasthuis Academie* 

Het leerhuis van het ziekenhuis, de Spaarne Gasthuis Academie (voorheen het Linnaeusinstituut), heeft een eigen jaarverslag. U leest het hier:

Magazine Inzicht

Inzicht is een uitgave van het Spaarne Gasthuis. Het magazine brengt in zicht in hoe het ziekenhuis als lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) invulling geeft aan opleiding, onderzoek en ontwikkeling en hoe nieuw inzicht de dagelijkse praktijk kan veranderen.

2022

2021

2020

2019

Patiënteninformatiekrant Welkom 

Het Spaarne Gasthuis houdt u via de patiënteninformatiekrant op de hoogte van ontwikkelingen in het ziekenhuis, ervaringen van patiënten, verhalen van medewerkers en leuke nieuwtjes. De Welkom is gratis beschikbaar in het ziekenhuis of lees hem hier:

  2019

 2018

2017

2016

2015

 

Duurzaam ondernemen in het Spaarne Gasthuis

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent bij het Spaarne Gasthuis: ondernemen met het belang van de patiënt voorop. Lees meer over duurzaam ondernemen in het rapport Duurzaamheid in het Spaarne Gasthuis – hoe wij dat doen.

Het Spaarne Gasthuis ondertekende een zelfverklaring waarin het ziekenhuis verklaart de principes en richtlijnen van de NEN-ISO 26000:2010 norm toe te passen.

*In geval van verschillen of inconsistenties tussen de op deze website opgenomen teksten en cijfermatige opstellingen en die in de originele jaarstukken zoals gedeponeerd bij het Handelsregister, prevaleert de laatste.