Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

MKA-chirurgen verder in ZBC

15-11-2019

Sinds 2020 werken alle medewerkers van de Mond, Kaak en Aangezichtschirurgie van het Spaarne Gasthuis in een nieuw zelfstandig behandelcentrum met de naam MKA Kennemer & Meer. Na de verhuisdatum verzorgt het Spaarne Gasthuis geen MKA-zorg en Bijzondere Tandheelkunde meer.

Wat betekent dit voor u?

Vooralsnog blijven de MKA-chirurgen nog spreekuur houden op de polikliniek in het Spaarne Gasthuis locatie Hoofddorp. De polikliniek heeft dan wel een nieuwe naam: MKA Kennemer & Meer. Op termijn gaat de polikliniek MKA Kennemer & Meer spreekuur houden op twee nieuwe locaties buiten het Spaarne Gasthuis. Operaties blijven wel plaatsvinden in het Spaarne Gasthuis. Ook in geval van spoed kunt u in het Spaarne Gasthuis terecht. De MKA-arts wordt dan opgeroepen.

Bent u onder behandeling van een MKA-chirurg? Dan wordt u uiteraard actief geïnformeerd over de datum van verhuizing en waar uw afspraken vanaf dat moment plaats gaan vinden.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Bekijk de FAQ. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met de polikliniek MKA via 085-080 4000 (MKA Kennemer & Meer) of via 023-224 0080 (Spaarne Gasthuis).

Meer over

MKA