Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Spaarne Gasthuis Academie

‘De beste worden om beter te maken’

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Niet voor niets zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat betekent onder meer dat we een eigen leerhuis hebben: de Spaarne Gasthuis Academie.

Wij zijn er voor jou

Bij ons kunnen medewerkers onder meer bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek. Of een verpleegkundige of arts/medische specialistische opleiding volgen. Ook hebben we een groot aanbod aan cursussen en trainingen. Van een training basic life support tot een cursus strategisch denken. Live of online, binnen of buiten het ziekenhuis.

Iedereen krijgt de kans om te groeien en te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daar krijgen medewerkers ook de ruimte voor.

Ga direct naar…

Opleidingen
Onderzoek
Ontwikkeling

Contact

Bekijk onze locaties voor algemene contactgegevens.

Heeft u vragen over een opleiding of onderzoek?
Neem contact op met de contactpersoon van de betreffende opleiding of onderzoek op de website werkenenleren.spaarnegasthuis.nl.

Jaarverslag en magazine Inzicht

Bekijk hier de jaarverslagen van de Spaarne Gasthuis Academie en de edities van Inzicht. Het magazine Inzicht brengt in zicht hoe het ziekenhuis als lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) invulling geeft aan opleiding, onderzoek en ontwikkeling en hoe nieuw inzicht de dagelijkse praktijk kan veranderen.