Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Aanmelden via de app

Via de app kunt u gemakkelijk uw persoonlijke gegevens controleren en uw afspraak voorbereiden. U kunt ook de medicijnen die u gebruikt en de allergieën die u heeft aanvullen in uw online dossier. Als het nodig is kunt u vragenlijsten invullen over uw gezondheid.

  • Zijn uw persoonlijke gegevens compleet? Dan kunt u op de dag van de afspraak in het ziekenhuis meteen doorlopen naar uw polikliniek.
  • Zijn uw persoonlijke gegevens nog niet helemaal compleet? Dan meldt u zich eerst even in de centrale hal bij de receptiebalie. Een medewerker maakt uw gegevens dan compleet en u loopt door naar uw polikliniek.

U neemt plaats in de wachtruimte en u meldt zich aan via de MijnSpaarneGasthuis app door op de groene knop: ‘Ik ben er’ te drukken. Uw zorgverlener weet dan dat u er bent en komt u ophalen in de wachtruimte.

In deze animatie leggen wij uit hoe u zich kunt aanmelden voor een afspraak:

Aanmelden zonder de app

Gebruikt u de app nog niet? Geen probleem, dan kunt u zich in het ziekenhuis eenvoudig aanmelden voor uw afspraak.

Bij aankomst in het Spaarne Gasthuis  meldt u zich in de centrale hal bij een van onze ontvangstmedewerkers. Zorg dat u uw legitimatiebewijs bij u heeft. Samen met de ontvangstmedewerker controleert u uw persoonlijke gegevens. Zijn deze compleet? Dan meldt hij of zij u aan en kunt u doorlopen naar uw polikliniek. Neem plaats in de wachtruimte. Uw zorgverlener weet dat u er bent en komt u daar ophalen.

Maakt u nog geen gebruik van de MijnSpaarneGasthuis app?

Scan de QR code en download de app. Met DigiD en sms-controle of via de DigiD app logt u gemakkelijk in op het patiëntenportaal.

Of download de app via de Google Play Store of App Store.

Stap voor stap bekijken hoe u zich via de app kunt aanmelden?

Lees meer in de folder ‘Aanmelden voor uw afspraak op de polikliniek.

Zelf uw gegevens controleren en meer privacy

Dankzij deze manier van aanmelden kunt u gemakkelijk uw eigen gegevens controleren. En kunt u zelf uw zorgverlener laten weten dat u in de wachtruimte zit. Hierdoor heeft u meer privacy. Moet u na uw afspraak met de arts nog iets regelen bij de doktersassistente? Dan gebeurt dat vaak in een aparte ruimte.

Heeft u vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen over het aanmelden voor uw afspraak. Heeft u extra hulp nodig bij het gebruik van de app of heeft u vragen over het aanmelden? Stel uw vraag aan een van de medewerkers in het ziekenhuis of neem contact op met onze afdeling patiëntenvoorlichting.