Sluiten
Thuis in
uw dossier

Aanmelden voor mijnspaarnegasthuis.nl

U kunt online een startaccount aanmaken voor mijnspaarnegasthuis.nl. U kunt hiermee bij de poliklinieken cardiologie, oogheelkunde, keel-, neus- en oorheelkunde (KNO) en sterilisatie van de man een eerste afspraak maken.

Maak nu een startaccount aan

Bekijk via onderstaande video hoe u een startaccount aanmaakt.

In het ziekenhuis krijgt u vervolgens gemakkelijk toegang tot uw volledige account dat vele voordelen biedt. U kunt onder andere een bericht sturen en vraag stellen aan uw zorgteam, herhaalrecepten aanvragen, brieven inzien aan uw huisarts en uitslagen van onderzoeken bekijken. Vraag om toegang tot uw online dossier bij de receptie of uw polikliniek. Neem uw legitimatiebewijs mee.

Inloggen bij mijnspaarnegasthuis.nl

Elke keer als u inlogt ontvangt u een unieke code per e-mail of sms, die u moet invullen. Deze 2-factorauthenticatie is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat u de enige persoon bent die toegang heeft tot uw account, zelfs als iemand uw wachtwoord weet.

Wilt u zich liever in het ziekenhuis aanmelden?

Dat kan ook. Neem uw legitimatiebewijs mee en vraag een medewerker van de receptie of uw polikliniek om de toegang voor u te regelen. Als u aangemeld bent door een medewerker van het Spaarne Gasthuis ontvangt u per e-mail een activatiecode. Met deze activatiecode kunt u thuis inloggen en uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. U heeft dan direct toegang tot uw volledige account. De activatiecode is 7 dagen geldig.

Bekijk hier hoe een een account aanmaakt voor mijnspaarnegasthuis.nl met een activatiecode.

 

Meer weten?

Heeft u vragen of komt u er niet goed uit? Wij helpen u graag. U kunt maandag tot en met donderdag tussen 09:00 en 13:00 uur bellen met onze helpdesk via (023) 224 0224. Of bekijk de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Vul het contactformulier in.

Heeft u problemen met het bereiken van mijnspaarnegasthuis.nl? Gebruik deze link: https://www.mijnspaarnegasthuis.nl