Sluiten
Thuis in
uw dossier

Verwijzers

Ieder mens de zorg geven die nodig is. Daar staat het Spaarne Gasthuis voor. Professioneel, betrokken, dagelijks en dichtbij. Daarbij hoort goede samenwerking met huisartsen, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Coördinator 1e en 2e lijn voor huisartsen

Nannette Huizenga, vasculair internist en gespecialiseerd in diabetes en hypertensie, is coördinator 1e en 2e lijn. U bereikt haar via  (023) 224 0000. 

internegeneeskunde-nanette-huizenga-jpj-us-web

Haarlem en Meer contact app

Met de Haarlem en Meer Contact App bereikt u makkelijker en sneller uw collega’s. In de app vindt u de nummers van de dienstdoende specialist, poliklinieken, de directe nummers van de medisch specialist en verder de contactgegevens van de specialisten en huisartsen in de regio van het Spaarne Gasthuis.

Bent u huisarts of specialist ouderengeeskunde in de regio van het Spaarne Gasthuis? Vraag dan uw inloggegevens aan door te mailen naar haarlemenmeer@spaarnegasthuis.nl.

Over de app

De doelstelling van Haarlem en Meer Contact (HEM Contact) is het creëren van een regionaal informatieportaal, zowel via een website  als in een app, waarin een besloten groep huisartsen, medisch specialisten en specialisten ouderengeneeskunde elkaar kunnen bereiken. De deelnemers kunnen gegevens delen zoals contactgegevens, aanwezigheidsgegevens en algemene informatie en is bedoeld om de bereikbaarheid, communicatie en samenwerking te verbeteren. Elke deelnemer kan zijn/haar persoonlijke account aanvullen met specifieke informatie zoals een direct telefoonnummer, werktijden en vakantie. Om de app te laten slagen is het erg belangrijk dat elke deelnemer zijn gegevens up-to-date houdt. In de nabije toekomst zal de app mogelijk verder uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld beveiligde mail, chat en e-consultatie.

Telefoonkaart dienstdoende specialist

Voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde is er een telefoonkaartje met nummers van dienstdoende specialist en de voorrangsnummers van de poli’s. Wilt u een (extra) kaartje? Mail naar haarlemenmeer@spaarnegasthuis.nl.

In het overzicht medisch specialisten vindt informatie over een specifieke specialist.